Son eklenenler :

Dünya Savaşı Z izleWorld War Z izle



Dünya Savaşı Z izleWorld War Z izle
Dünya Savaşı Z Brad Pitt’in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı konu alan “Dünya Savaşı Z“nin yönetmenliğini Marc Forster yaptı.Brad Pitt’in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği fantastik filmde, bilimkurgu ve aksiyonu bir arada görmek mümkündür.  Dünya Savaşı Z Çin’de ortaya çıkan ve tek bir ısırıkla yayılan, insanları tanınamayacak yaratığa dönüştüren virüsün hızla yayılması ve insan gruplarının birbirlerine acımasızca saldırmasını konu alıyor.
Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu fark ederler. Ailesi” ni güvenli bir bölgeye yerleştiren Birleşmiş Milletler çalışanı olan Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için dünyayı dolaşacak ve bunu yaparken hayli kısıtlı olan zamana karşı yarışacaktır
Dünya Savaşı Z izlerken görsellik ve zombi kurgusu üzerine izlenebilecek bir film ve Dünya Savaşı Z izlerken Brad oyunculuğunu ortaya koymuş ve filmi taşımıştıryon ve gerilimin yanısıra yer yer komedi sahneleri de yer almaktadır. Dünya Savaşı Z izlerken aksiyon Dünya Savaşı Z‘de Brad Pitt’in yanı sıra, David Morse, James Badge Dale, Julia Levy-boeken ile Elyes Gabel de rol almıştır. Ayrıca Dünya Savaşı Z Max Brooks’un aynı adlı kitabından uyarlandı.
İyi Seyirler..
Etiketler: 2013 filmleri, aksiyon filmleri, dram filmleri, dünya savaşı z, dünya savaşı z 1080p izle, dünya savaşı z hd izle, dünya savaşı z izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle 1080p film izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle 720p film izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle film izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle filmi full izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle hd film izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle kota dostu film izle, Dünya Savaşı Z izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD izle online film seyret, idiocracy izle, İmdb 7.0+, korku filmleri,slide, world war z, world war z 1080p izle, world war z hd izle, yabancı filmler
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

26 Haziran 2015 14:17

Daima güncel Hd Film izle , Full HD film izle , Tek Part Film izle , Türkçe Dublaj Film izle , Belgesel izle , 3d film izle ve benzeri katagorilerde film izleyebileceğiniz en iyi adrestesiniz. En iyi yerli filmlerin hd kalitede bulabileceğiniz ve türkçe dublaj film izleyerek keyifli zaman geçirebileceğiniz bir film sitesi üzerinde çalıştığımızı ve sizler için en iyi aksiyon filmleri izleyebileceğiniz güzel bir site yapmaya çalıştığımızı belirtmek isterim. Kaliteli animasyon filmleri izleyebileceğiniz ve en önemlisi tek part film izleyebileceğiniz bir sistem kurmanın gururunu yaşadığımızın bilincindeyiz. Keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. orjinfilm.com - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger